Tuesday, July 7, 2020

Kuntavaalit 2021 boikotti toimeen virallisten puolueiden ehdokkaita kohtaan, rasistististen eli suomalaisvastaisten ehdokasvalintojen suhteen. Mitä eroa on eri puolueilla suomalaisuusasian ja alkuperäkansojemme suojelun suhteen?

Kuntavaalit 2021 boikotti toimeen virallisten puolueiden ehdokkaita kohtaan, rasistististen eli suomalaisvastaisten ehdokasvalintojen suhteen. Valitkaa aina aito nationalisti joka vaalipiirissä eri kunnissa puoluehdokkaiden sijaan tai jättäkää äänestämättä sovjet internationalismin stalinismiputinismin vyöryttyä keskuuteemme erilaisina vaalijärjestelmäämme rapauttavina "positiivinen syrjintä" ja rasismi-tulkintoineen
https://kuntavaaliehdokas-2021-Tampere.blogspot.com


https://kuntavaaleissa-Tampereella-2021.blogspot.com
Mitä eroa on eri puolueilla suomalaisuusasian ja alkuperäkansojemme suojelun suhteen? Vastaus: Ei mitään!


 Nyt on jo erilaisia historiallisesti yleisesti neekereitä tai sellaisiksi tulkittuja, ovat he sitten ruskeita, mulatteja tai pikimustia, islamisteja enempi kuin eri saamelaisryhmiämme ja ajan kuluttua sama tilanne kuin Ruotsissa, Hollannissa jne. PS:Tätäkin taustaa vasten on erittäin "keisarilla ei ole vaatteita" olla huomioimatta sitä että "musta" ei voi määrittää, eikä määritellä Afrikkageenejä kaiken kattavasti, vaikka on historiallisesti puhuttu "Mustasta Afrikasta". Tokihan se oli muutakin kuin "kartoittamaton Afrikka", ymmärrettiinhän se ensisijassa neekeri-Afrikaksi, sillä Belgian Kongosta, Niger, Nigeria etc koostuvat liki pikimustista "negroes" taustaisista. Alueella paikatkin ovat neekeri-sanoilla valtioita myöden nimetty mm Niger-joki.

Somalit hallitsevat populana ja myös eri valtioina suurinta osaa itäistä Afrikkaa.

Missä on tämän pienen kansansirun "suomalaisten" edunvalvonta ja sen etujen edistäminen kuntavaaleissa 2021 tai eduskunnassa?

Vastaus: Edustajia suomalaisuuden asialle ei ole, on vain ylipopulaatioiden lappaajia keskuuteemme heikentämään käsitettä Suomi, suomalaisuus. Nopeammin olisimme päässeet samaan antamalla puna-armeijan tuhota Suomen, kuten kävi suuremmalle osalle itäisstä eurooppaa ja monille Kaukasuksen kansoille tai antautuneille japanilaisille USA:n sotarikosten eli atomipommitusten jälkeen.

Katsokaa kartasta miten Saksa silvottiin 2 maailmansodan jälkeen riistäen yli 1/3 sen alueista ja karkoittaen yli 13 miljoonaa saksalaista yli 1000 vuotisilta alueiltaan, suomalaisille kävi vähäisemmin, me jouduimme toki samoin vetäytymään kareliaanisilta alueiltamme ja n 430 000 karkoitettiin valtiollisilta alueiltamme.Saksalaisuus, suomalaisuus etc monet muutkin kansat ns "valkofasistisoitiin" Sovjet politruggien toimin neuvostovastaisiksi jotta voitiin teilata ja tuhota kokonaisten kansojen asuin alueet kuten kävi mm Volgan saksalaisille ja autonomiselle alueelleen, missä maaperä miinoitettiin ja saksalaiset ns ryssitettiin perheet hajoittaen, miehiä surmaten joukkotuhontana ja rippeet karkoitukseen Kazastaniin ja Siperiaan.


 Historioitsija Tampereen yliopistosta Huk Seppo Lehto moniosaaja yhteiskuntakriitikko kuntavaaleissa ehdokkaana omalta listalta keväällä 2021 Tampereella

Nouskaamme vastustamaan virallisten puolueiden aloittamaa alkuperäkansojen sovjetisointitapaista valittua valtiorasismia alkuperäkansoja ja meidän selvitymistämme vastaan?

Kuntavaaleissa valitkaa aina nationalisti joka syö Uncle Ben riisiä jos ei peruna maistu, joka kävelee "Mustin" kanssa, eikä taluta "neekeriä" ;) Mielikuvilla pyritään kusettamaan kansoja syyllistäen nykyään ajatusnurinkurisuuksilla kuin Orwellin eri kirjoissa nykyeurooppalaisia. Emmekö ole oppineet mitään sovjet- ja nykyajan putinismista? Sitä samaa sovelletaan nyt suomalaisiin ja muihin eurooppalaisiin.

https://kuntavaaliehdokas-2021-Tampere.blogspot.com

Seppo Lehto Kuntavaaliehdokas, aito nationalisti, ei poppamiesten perseennuolija, eikä lapsipedofiilikulttien mm islamille ovia avaava selkärangaton retku, kuten suurin osa ns poliittisesta valtaapitävistämme virkarikollisista alkaen

https://vapaussoturien-sanomaa-sensuroimatta.blogspot.com/
-------------------------------------------------------------------------------

No comments:

Post a Comment