Monday, March 9, 2009

Kysymys farisealaisille jeesustelijoille ja rasismilla ratsastaville lehtineekereille: Mikä lakupekkakäärekuvassa on rasismia?

"Sama kaiku on askelten, kyllä tahtomme tietää sen ..."

Wednesday, October 15, 2008


Kysymys farisealaisille jeesustelijoille ja rasismilla ratsastaville lehtineekereille: Mikä lakupekkakäärekuvassa on rasismia arvon Vartti.fi?

Tamperelainen kunnallisvaaliehdokas Seppo Lehto omalta listaltaan kysyy Vartti.fi:n toimitukselta ja laajemminkin

Kysymys farisealaisille jeesustelijoille ja rasismilla ratsastaville lehtineekereille: Mikä tuossa "lakupekkakäärekuvassa" on rasismia arvon Vartti.fi:n toimitus?

http://www.vartti.fi/artikkeli/27f37c23-9028-43d8-8de0-b7e5587b766b

ke 15.10.2008 klo 06:28
Uutinen

Rasistisia kuvia leviteltiin rappuihin



Rasistiset kuvat on printattu puolikkaalle A4-arkille.

Tuntemattomat tekijät levittivät tiistaina rasistisia kuvia kerrostalon rappuihin Vuosaaressa.
Vartti.fi:lle kuvan lähettänyt lukija kertoo, että piirroskuvia ilmestyi ainakin kolmen rappukäytävän ilmoitustauluille Kaivonkatsojantien lähellä. Kyseisissä taloissa asuu paljon ulkomaalaisia.
Kuvissa oli lakritsipatukoista tuttu tumma hahmo, jonka päällä oli kieltomerkki. Laput olivat noin puolikkaan A4-arkin kokoisia, ja ne oli ilmeisesti tulostettu tietokoneelta.
– Joitakin vastaavia tapauksia täällä on ollut ennenkin, mutta ei ihan tuolla tavalla ilmoitustaululla. Tämä pisti silmiin ohikulkiessa, koska siinä oli kuvakin, valokuvan lähettäjä kertoo.
Itäkeskuksen poliisille ei ollut tiistaina iltapäivään mennessä tehty ilmoitusta kuvista. Komisario Jarmo Heinonen toteaa, että kyseessä voi hyvinkin olla kiihottaminen kansanryhmää kohtaan.
– Rikoksen tunnusmerkit täyttyvät, kun yleisön keskuudessa levitetään rasistisia lausuntoja tai tiedonantoja, vaikka viestit ovatkin kuvallisia. Kun kuvat on selvästi suunnattu tummaihoisia vastaan, asiaa voidaan perustellusti tutkia rikoksena.
Heinosen mukaan rikostutkinta voi alkaa esimerkiksi silloin, kun joku rasistisen kuvan löytänyt esittää sen poliisille.
– Näissä tapauksissa ongelmana on usein se, että levittäjien henkilöllisyyttä on vaikea selvittää, Heinonen lisää.
Hän korostaa, että kuvien esille laitto ei ole hyväksyttävää.

--------

Tuesday, September 30, 2008


Valitse valtuustoon ainoa oikea vapaussoturi vapaussoturien reinkarnaatio Seppo Lehto kunnallisvaaliehdokkaana Tampereella ehdokasnumerolla xxx- OK?

Valitse valtuustoon ainoa oikea vapaussoturi vapaussoturien reinkarnaatio Seppo Lehto kunnallisvaaliehdokkaana Tampereella ehdokasnumerollaan - OK?
--------------------
Kunnallisvaaliehdokas tamperelaisen Seppo Lehdon ajatuksia maahanmuutosta oheisessa uusisuomiblogissa:
----------------------------------------

Vesa Hack ja monet muut jotka ihannoitte xenofiilisesti maahanmuuttoa - Olisiko aika pysähtyä miettimään millaista maahanmuuttoa tai maahanmuuttajia haluamme?



Vesa Hack ja monet muut jotka ihannoitte itsetuhoisen xenofiilisesti maahanmuuttoa - Olisiko aika pysähtyä miettimään millaista maahanmuuttoa tai maahanmuuttajia haluamme?
Minä en ymmärrä tätä maahanmuuttajainnostusta meille vieraista kulttuureista ja jopa YK:n ihmisoikeusjulistuksen takaamia lausumia rikkovista yhteisöistä.
Itse ymmärrän jopa aasialaisten naisten kovan tungun tänne Suomeen koska olosuhteensa paranee. Eivät he pyri tänne tuomaan itseään alistavia tapoja toisin kuin piip-tahot (A … akkubar).
Itse ymmärrän kansakunnan soturina japanilaisia, korelaisia, jopa kiinalaisia keskuuteemme tulleita. Viime jouluna jopa eräs kiinalainen olisi halunnut minut viikokoksi hauskuuttamaan Kiinasta tulevia vieraita ravintolassaan, koska olen ”hauska mies”.
Eräs kiinalainen nainen halusi minulta 2000-luvun alussa hedelmöitysapua, jotta olisi saanut jäädä Suomeen, kun oli lähtenyt ns. paremman leivän ääreen Suomeen, eikä halunnut palata takaisin Kiinaan. Pakolaiskeskuksen neuvo oli ollut että ”Be pregnant”. No jäi antamatta, mutta näin myöhemmin työntävän kärryjä suomalaisen miehen saattamana. - Joten lienen erikoinen monien ”rasistiksi” väittämä kun siementäkin vongataan ;) ?
Tennistunneillani on ollut jos jonkinmoista vipeltäjää. Hupaisimpia ovat olleet Baltian maista tulleet devuskat, jotka keskenään kinastelevat siitä ovatko latvialaisia, liettualaisia, ryssiä vai suomalaisia. Ei siinä mitään, mutta kun eräskin tuli tanssikengissä tennistunnille, niin piti pyytää joko sivuun tai sipsuttelemaan paljain jaloin mailansa kanssa.
Otollisimpia tennistunneillani vuosien saatossa olleista ovat olleet inkeriläisveriset tai puoliryssät, (kuten erään lapsen isoisä muutama vuosi sitten) leikkisästi tokaisi ja kiinalaiset. Itse olen monta kertaa aikanaan majoittunut itärajan takana näihin puolitsuhna ja puoliryssäperheisiin. Ko. ongelma sisälsi paljon mustaa huumoria, sillä eräässäkin perheessä yli 90 vuotias inkeriläinen nainen kirosi sitä että sukuun on naitu ryssiä, kuunnellen samalla kovaan ääneen suomalaista radiokanavaa. - Perheensä ymmärsi kiukkunsa ja perusteensa sille mainittuja ryssiä myöden. Laukkuryssän poikana en termeistä kinastele toisin kuin ammattikiihottujat.
Tänään viimeksi harjoittelin mm. japanilaisen Kimin kanssa aikidoa varpaat taivasta kurotellen, eikä ollut minkäänlaista väärinkäsityksen vaaraa siitä mitä tehdään. - Toista se on näillä jotka kiihottuvat mitä ihmeellisimmistä asioista.
Tämän kesän haasteottelussanikin oli kesällä vastassani eräs SS-Waffen Freiwilligessä olleen miehen veljenpoika jolla oli sama nimi kuin kaatuneella Waffen-SS-sedällään kapiaiskaverinsa kanssa, sekä itseni kanssa hervantalainen entinen pietarilainen kanssani heitä vastassa.
No niinhän siinä kävi että tämä Seppo Lehto laukkuryssän poika ja pietarilainen hävisivät vanhemmille tennismestareille, kun ei ollut meillä tuota yhteispelikokemusta takanamme.
No niin kiihoittuko taas joku? - Syvimmät pahoitteluni ja pyllistykset Amadeus elokuvan Amadeuksen tapaisesti kaikille ;)

Seppo Lehto  oma lista Tampere
http://ymparileikkaukset-estettava.blogspot.com terveisin - Tee valintasi ;)


---------------------

Thursday, March 20, 2008


Pääsiäisen paras vitsi tuli Osama bin Ladenilta - Vastauksena lähettänemme mahdollisimman monelle muslimille Seppo Lehto draws prophet Muhammed videon

Pääsiäisen paras maahanmuuttopoliittinen muslimivitsi tuli Osama bin Ladenilta

Vastauksena lähettänemme mahdollisimman monelle al-quaida muslimille Seppo Lehto draws prophet Muhammed videon mikä pyörii eri palvelimilla youtube.com:sta alkaen:
---------------------------------------------------

----------------------------------
http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Bin+Laden+uhkaa+EUta+kostolla+Muhammed-pilapiirroksista/1135234936985

Bin Laden uhkaa EU:ta kostolla Muhammed-pilapiirroksista

Julkaistu: 19.3.2008 22:57
Päivitetty: 20.3.2008 00:12
Bin Laden uhkaa EU:ta kostolla Muhammed-pilapiirroksista
Osama Bin Laden

Washington. Terroristiverkosto al-Qaidan johtaja Osama bin Laden on julkistanut internetsivustolla ääninauhan, jossa hän syyttää Euroopan unionia muslimeita loukanneiden Muhammed-pilakuvien julkaisusta.
Bin Ladenin mukaan pilakuvien julkaisu on osa "ristiretkeä", johon paavi on osallisena.
Uudesta viestistä kertoi ensimmäisenä keskiviikkona terroristien suosimia internetsivustoja seuraava amerikkalainen SITE-järjestö.
Järjestön mukaan tieto uudesta viestistä ilmestyi keskiviikkona al-Qaidaan kytköksissä olevalle internetsivustolle. Sivuston mukaan bin Ladenin viestin otsikko on "Vastaus tulee olemaan se, mitä näette, ei se mitä kuulette".
Viimeksi bin Laden esiintyi ääninauhalla joulukuun lopussa, kun hän varoitti Irakin sunnimuslimeita ryhtymästä taisteluun al-Qaidaa vastaan
-------------------------------------------

Lisää huumoria:)
http://clearinghouse.infovlad.net/showthread.php?p=55049

Thursday, January 11, 2007


Moitimme julkisesti Claude Moraes MEP ja vähemmistövaltuutetuttu Mikko Puumalaista neekerisanalla ja neekerikuvilla ratsastamisestaan. Shame on you!

IKL Pirkanmaan kansanedustajaehdokkaan Seppo Lehdon neekerinsuukkolaatikko lasten leluista tyhjennettynä vaatimassa neekerinsuukkojalaatikoita palautettaviksi entiseen kuosiinsa kunnon karikatyyrihahmoineen.

Seppo Lehdon vaalikonevastaukset HS:n vaalikoneella:

http://www.vaalikone.fi/eduskunta2007/naytaehdokas/Seppo+Lehto/1021/4274/11721704822420659


Äänestä suomalaisuuden ja suomalaisten arvojen puolesta Pirkanmaa IKL:n listalta Olli Heikkilä numerolla 179 ja Seppo Lehto ehdokasnumerolla 180 - Asettukaamme vastarintaan rasismilla ratsastavia erilaisia neekeri- ja somalitahoja ja heitä hyysääviä entisen neuvostomaan ja KGB:n lipikieliä vastaan http://kansanedustajanasi.blogspot.com/

IKL-Pirkanmaan ehdokkaat Seppo Lehto ja Olli Heikkilä kansanedustajaehdokkaina eduskuntavaaleissa 2007

Pro Patria = Suomen kansakunnan puolesta kansanedustajanne Seppo Lehto: Moitimme julkisesti Claude Moraes MEP ja vähemmistövaltuutetuttu Mikko Puumalaista neekerisanalla ja neekerikuvilla ratsastamisestaan.

Shame on you you shamless. Have you ever drunk negro rhum? Ilman bongorumpujen tahtia hyppivät eurooppalaiset neekeröitsijät vaarantavat terveen ajattelun siinä kuin
väkivaltainen kannibaalikulttuurien maanosaamme ja maahammetuonti ilman kansanäänestyksen tuomaa suoran demokratian valtuutusta! Välillinen demokratia on tuottanut liikaa hyysäreitä tehtailemaan mielettömiä lakeja ja sovelluksia "monikulttuurisuutta edistämään". Koska otamme kannibalismin kulinaariseen kulttuuriimme?Neekerinsuukkorasiat takaisin omalla nimellään kuluttajien saataville: Neekerinsuukko suomalaista elintarviketeollisuuden perinnettä pitää vaalia. Älkäämme antoko kansakuntamme omaan pesään kuseksijoiden erilaisten "vähemmistövaltuutettujen mikko puumalainen, rainer hiltunen" ymv:ien tahojen kusta suomalaista suvaitsevaa ajattelua väärille raiteille.

Näiden erilaisten entisen KGB:n oppeja noudattavien ja lujasti nykyiseenkin FSB:hen kytköksissä olevien "kansanedustaja" minna sirnö, eva biaudet, outi ojala, rosa meriläinen, oras tynkkynen rasismipillit soivat kuin homopillit homo- ja lesbokekkereissä Tom of Finland juhlien huipentumissa kääntäen luonnollisuuden luonnottomuudeksi. Esikuvanaan heillä on tämä tunnettu Seta-taho Tavja Halonen joka lesbo- ja biseksuaalisuudessaan on vain ja ainoastaan FSB:n kassara mikä on näkynyt Vladimir Putinin ihmisoikeusrikosten ja miehityksestämme vaikenemisena

Alistumalla näiden räähkien ja kansakuntamme mätämunien erilaisiin huuhaavaatimuksiin muka rasismin vastaisessa taistossa toimimme itseasiassa monimuotoisuutta halventaen alistumalla näiden erilaisten islam- ja neekeriasioilla ratsastavien hörhöpillittäjien tahdin mukaan http://www.blogger.com/profile/34424333
Neekerinsuukko, Lakupekka ymv:ssa tuotemerkkien mitätöinneissä

Jussi Halla-aho on myös tätä neekeröintiongelmaa lähestynyt kiitettävästi: http://www.halla-aho.com/scripta/syita_hulluuden_voittokulkuun.html
---------------------------------------------------

Get in touch:

Constituency Office - London

Claude Moraes MEP
65 Barnsbury Street
London N1 1EJ
Tel: 00 44 20 7609 5005
Fax: 00 44 20 7609 3005
Email: mep@claudemoraes.net
Staff:
Emily Aryeetey, Constituency Manager
Barbara Soetan, Intern

Brussels Office

Claude Moraes MEP
ASP 13G 154
European Parliament
Rue Wiertz 60
B-1047 Brussels
Tel: 00 32 2 284 7553
Fax: 00 32 2 284 9553
Email: claude.moraes@europarl.europa.eu
Staff:
Laura Pearson, Parliamentary Researcher
Armen Mirzoian, Intern
Lucie Coley, Intern

Strasbourg Office

Claude Moraes MEP
LOW T07 052
European Parliament
BP 1024/F 67070
Strasbourg
France
Tel: 00 33 3 88 17 7553

..........................

https://vapaussoturien-sanomaa-sensuroimatta.blogspot.com/
.................................